Gå til hoved-indhold

Skærme

Proview er specialister i at gøre digital skiltning, infoskærme og LEDskærme til nem opgave i dagligdagen, som kan give din virksomhed stor værdig.

Vores intuitive online betjeningssystem er altid ved hånden om du er på tablet, pc, er på arbejde eller hjemme. Systemet hedder Proview smartsign og er på dansk. Vi tilbyder foruden selve infosystemet mange integrationer med f.eks. Outlook 365, så dine møde automatisk kan vises på skærmen.

 

Der er altid en skærm til hver formål. F.eks.

Infoskærme: Digital signage (digital skiltning) bruges i dag i stort set alle brancher. Vores skærme kan nemt bruges til intern markedsføring, eksternmarkedsføring af events og produkter. Skærmene fås i alle størrelser fra 10” og op til store LED skærme. Vores mest populære skærme er 49” og 55”.

Vejside pylon: Med en vejside pylon er det vigtigt at den har et tydeligt billede også set fra sider, da fodgængere og bilister altid ender med at se den fra siden. Et andet vigtigt parameter er automatisk lysstyrke. Alle vores udendørs skærme har automatisk lyssensor indbygget, således at skærmen bruger sin høje lysstyrke i dagslys og selv skruer ned for lys styrken som dagen går på held. Dette er en nødvendighed for at kunne vise det bedste billede hele dagen uden at genere naboer og trafikanter.

Outdoor LED: LED skærme til reklamebrug, bliver i større og større grad monteret på facader og stativer for bred markedsføring til forbigående og kørere. Vi tilpasser din skærm så både fysisk størrelse, antal billede punkter og lysstyrke matcher din opgave. På den måde får du den bedste skærm til formålet uden at betale for meget.

Sport information: Til idrætscentre tør-, kold- og våd-haller har vi en hel serie af skærme virkelig giver værdig for alle pengene. Vores standard serie fås fra 32” og optil 65”. Har du behov for en større skærm, så klarer vi selvfølgelig også dette.

Måltavle: Også kaldet LED scoreboards vinder større og større indpas, da vi med en måltavle kan tilpasse scorevisningen til præcis den sportsgren du ønsker. Det er muligt at have så mange sportsgrene som du har brug for. Når skærmen ikke viser resultater, kan den bruges til at generere sponser indtænker i form af reklamer.

LEDbande: Til elitesport med kameratransmission har vi LED bander til annoncering der overholder organisationers krav. F.eks. FIFA.

Mødelokale: Til et moderne mødelokale hører i dag en lille flot skærm der er placeret uden for lokalet. Skærmen viser hvem der hører til i lokalet, både med tekst og evt. firmalogo. Skærmen kan også vise hvem der skal bruge lokalet næste gang og det er muligt at lave en direkte reservation på skærmen hvis du ønsker dette. Vi kan integrere med dit booking-system.

Wayfinding: Skærme ved indgange der byder gæster velkommen og guider gæsten til det rigtige lokale øger bruger tilfredsheden. Aflast dit personale ved at tage en flot og tydelige skiltning. Wayfinding skærme kan nemt hænge sammen med mødelokaleskærme, så alt foregår automatisk. Vi kan integrere med dit booking-system.

Instore signage: Her er det mange gange udførelsen der er en faktor. Vores skærme kan nemt indbygges i inventar, hænges fra lofter, monteres på pæle, eller mere traditionelt på en væg. Vi tilbyder en komplet løsning med software eller blot at levere og montere skærme, så du kan benytte dit eksisterende system.